[error-SH-searchBar()]
  • Lindenlaan 28, Vinkel

Laura Wesseling podotherapeute in de Dorpspraktijk stelt zich voor

Laura Wesseling podotherapeute in de Dorpspraktijk stelt zich voor

Op maandagmiddag en donderdagochtend ben ik aanwezig in de dorpspraktijk in Vinkel voor het draaien van mijn podotherapeutisch spreekuur. Op maandag voor het spreekuur lunch ik eerst met de andere collega’s die in Vinkel aan het werk zijn en op donderdag schuif ik aan bij de koffiepauze. Fijne momenten om even bij te sparren en bij te kletsen. 

Op donderdagochtend is ook de Oefentherapeut aanwezig waar ik regelmatig mee samenwerk. We verwijzen naar elkaar wanneer we elkaar kunnen aanvullen bij de klachten waarvoor de client binnen zit. Ook hebben we op donderdagochtend de mogelijkheid elkaar even aan de mouw te trekken of samen te kijken.

Ook met de huisarts wordt samengewerkt en teruggekoppeld. Een huisarts kan bij klachten aan het bewegingsapparaat, zoals hielspoor, ingegroeiende/ingegroeide teennagels of klachten bij het sporten doorsturen naar mij. Ook op gebied van diabetische voetzorg hebben we korte lijnen. Bij de diabetische voetzorg loopt het meeste contact via de praktijkondersteuner maar ook met de huisarts kan op dit gebied de verbinding gezocht worden, hierbij kan gedacht worden aan wondzorg. 

De cliënten die op mijn spreekuur komen, komen met verschillende/uiteenlopende klachten en voor verschillende consulten. Waar nodig kan direct overlegd worden en dat is heel prettig! Hierdoor ga ik elke maandag en donderdag met veel enthousiasme werken in Vinkel en ga ik tevreden aan het eind van de dag weer naar huis.

Laura Wesseling, (diabetes)podotherapeut, Podotherapie Schuts